fbpx

Termeni si conditii

Pentru o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru, va rugam sa cititi acest document, ce contine regulile dupa care noi functionam, in relatia cu clientii.

De retinut!

1. Comenzile NU se pot plasa direct pe site, adaugand produsele dorite in cos. Comenzile se fac doar telefonic, la numarul de telefon afisat pe site. Inainte sa  finalizati comanda, va rugam verificati daca ati comunicat corect codul de referinta al produsului, modelul si cantitatea dorita. Prin plasarea unei comenzi, confirmati ca datele introduse sunt corecte si complete. 

2.Produsele afisate pe site sunt disponibile in limita stocului. Pretul produselor este exprimat in RON si poate fi actualizat oricand. Pretul valid este cel din momentul plasarii comenzii.

3. Ne straduim sa va oferim informatii cat mai corecte si reale legate de produsele noastre. Ne obligam sa corectam orice informatie eronata aparuta pe site, si semnalata de dvs. www.chatbotmaker.ro isi rezerva dreptul sa modifice/ actualizeze orice informatie de pe site referitoare la produse, fara o notidicare in prealabil. Pozele, descrierile si informatiile prezentate pe site au rol informativ si de prezentare, nu sunt cu rol contractual.

4. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Putem alege sa nu onoram o comanda, prin anuntarea clientului in prealabil, in urmatoarele situatii: produsul nu este aplicabil clientului, clientul a mai avut in trecut comenzi pe care nu le-a recunoscut, clientu foloseste un limbaj licentios sau clientul refuza sa ofere informatii complete de facturare si livrare.

5. Continutul site-ului este proprietatea www.chatbotmaker.ro, si nu poate fi salvat, copiat sau replicat fara acordul nostru

6. www.chatbotmaker.ro NU colecteaza date cu caracter personal.

Navigarea, folosirea serviciilor , inregistrarea pe site si plasarea comenzii, reprezinta acordul dvs pentru termenii si conditiile enumerate mai sus de www.chatbotmaker.ro