fbpx

Detalii despre livrare

CONDITII DE LIVRARE
Livrarea se efectueaza prin intermediul internetului, cost de livrare zero lei, cost de implementare zero lei.

TIMPUL ESTIMATIV DE LIVRARE : 1-14 zile lucratoare in functie de complexitatea proiectului.

Facem eforturi, in limita timpului disponibil, de a implemanta si de a livra produsele in timpul cel mai scurt. Exceptie fac perioadele foarte aglomerate, cand livrarea se face fata in fata.

In calculul timpului estimativ de livrare produsului, va rugam sa tineti cont de zilele in care in nu se lucreaza (week-enduri, sarbatori legale).

POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare, produsul poate fi returnat in termen de 14 zile de la data confirmarii primirii produsului, fara invocarea unui motiv.

Pentru a putea returna un produs, va fi nevoie sa ne trimiteti o notificare in prealabil, telefonic sau prin email. Un operator va va contacta pentru a stabili de comun acord cu dvs o data la care vom putea retrage produsul din platformele dumneavoastra si pentru a stabili rambursarea banilor.

Atentie!

1. Produsul este dezactivat din platformele dumneavoastra si pentru 30 zile nu aveti voie sa implementati un alt produs similar.

2. Produsul poate fi returnat in 30 zile fara implicarea vre-unui cost.

3. Rambursarea sumei aferente produsului se va face in maxim 30 de zile de la stergerea produsului comandat din platforme, prin transfer bancar (clientul va trebui sa trimita in scris, prin email, contul bancar in care doreste rambursarea). NOTA: Se va rambursa contravaloarea produsului.