fbpx

Despre noi
.

Experienta cu clientii.

Absolvent al Universitatii din Craiova, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor promotia 2013, curs specializare Agent Turism, Ghid Turism, ecuson oferit de Ministerul Turimului, promotia 2018, curs formare profesionala Responsabil Protectia Datelor cu Caracter Personal promotia 2020 numar total de ore 170, curs Formator Profesional.

Cu o experienta de peste 10 ani in rezolvarea problemelor clientilor dar cu urmarirea interesului companiei pentru care lucram, noi suntem o solutie accesibila pentru afacerea ta, in a interactiona cu clientii si a le oferi o experienta de neuitat.

In aceasta piata care este supra ocupat cu afaceri si o lipsa acuta de personal calificat cu clienti cauta o interactionare cat mai rapida cu companiile dar si cat mai eficienta personalul poate sa fie cat mai calificat.

Numerele vorbesc singure!

1 +
Suportul oferit clietilor
0 +
Servicii
+
Categorii de produse
5/5
Este usor sa faci copy paste regulamentului GDPR, stiai ca trebuie sa ai un DPO in cadrul firmei? Stiai ca DPO trebuie sa fie inregistrat pe www.dataprotection.ro si sa respecte regulamentul? Intrebarea frecventa venita din partea autoritatilor este cine are grija de date si cum sunt stocate!
Aurelian

Produse certificate

We Deal With Various Quality Organic Products!